You are currently viewing Ορκωμοσία των αποφοίτων των ΠΜΣ στη Ναυτιλία & Sustainability and Quality in Marine Industry του ΠΑ.ΠΕΙ.

Ορκωμοσία των αποφοίτων των ΠΜΣ στη Ναυτιλία & Sustainability and Quality in Marine Industry του ΠΑ.ΠΕΙ.

20/09/2021

Την Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2021, πραγματοποιήθηκε στο ΣΕΦ η τελετή ορκωμοσίας των αποφοίτων των Προγραμμάτων Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ) στη Ναυτιλία & Sustainability and Quality in Marine Industry, του τμήματος Ναυτιλιακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς, παρουσία φορέων της αυτοδιοίκησης και του επιχειρηματικού και ναυτιλιακού κόσμου.

Ως Διδάσκων του ΠΜΣ στη Ναυτιλία και Διευθύνων Σύμβουλος της Arcadia Shipmanagement Co. Ltd., είχα την τιμή να παρευρεθώ στην τελετή αποφοίτησης εκπροσωπώντας τόσο τη ναυτιλιακή αγορά όσο και την πανεπιστημιακή κοινότητα ενός Μεταπτυχιακού προγράμματος που ανταποκρίνεται στις σύγχρονες απαιτήσεις της Ναυτιλίας.

Θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους τους απόφοιτους και των δύο Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων θερμά συγχαρητήρια για την κατάκτηση του στόχου τους. Εύχομαι από καρδιάς κάθε επιτυχία στη μελλοντική τους σταδιοδρομία, υγεία και καλές θάλασσες!