You are currently viewing Η Επιτυχημένη Ανάβαση της Ορειβατικής Ομάδας του Ahepa Maritime Chapter HJ-45 St’ Nicholas στο Δεύτερο Υψηλότερο Βουνό της Ελλάδας, τον Σμόλικα, στα 2.637 Μέτρα Υψόμετρο

Η Επιτυχημένη Ανάβαση της Ορειβατικής Ομάδας του Ahepa Maritime Chapter HJ-45 St’ Nicholas στο Δεύτερο Υψηλότερο Βουνό της Ελλάδας, τον Σμόλικα, στα 2.637 Μέτρα Υψόμετρο

Ως Πρόεδρος του Ahepa Maritime Chapter HJ-45 St’ Nicholas, θα ήθελα να σας ανακοινώσω με ιδιαίτερη περηφάνια την κατάκτηση του δεύτερου ψηλότερου βουνού της Ελλάδος, μετά τον Όλυμπο, τον Σμόλικα στα 2.637 μέτρα, από την ορειβατική ομάδα του Ahepa Maritime Chapter, την οργάνωση της οποίας ανέλαβα και καθοδήγησα για αυτό το σπουδαίο επίτευγμα.


Θέλω μέσα από την καρδιά μου να συγχαρώ όσους με ακολούθησαν και ανέβηκαν μαζί μου στην κορυφή του Σμόλικα. 

Η συγκεκριμένη ανάβαση ήταν μεγάλη πρόκληση και αποτελεί ένα αξιοσημείωτο κατόρθωμα και επίτευγμα ζωής, που υπερβαίνει κάθε προσωπικό στόχο για τον καθένα.

Ήμασταν μια φοβερή ομάδα και όλη η εμπειρία που ζήσαμε δεν θα ήταν ίδια χωρίς εσάς.

Είμαι πραγματικά πολύ βαθιά συγκινημένος και περήφανος για αυτό που καταφέραμε. Κρατώ τις ωραίες αναμνήσεις και προσδοκώ σε νέες περιπέτειες, εκδρομές και κατακτήσεις άλλων «κορυφών» στο μέλλον!

Η όμορφη αυτή εμπειρία έχει αποτυπωθεί στο ντοκιμαντέρ που ετοίμασε η ομάδα μας, το οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε στην πλατφόρμα του Youtube.

Κλείνοντας, θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον επικεφαλή της ομάδας των πιστοποιημένων και έμπειρων οδηγών-ορειβατών, κ. Γιώργο Ράιο, για τις πολύτιμες συμβουλές και την άριστη καθοδήγηση καθόλη την διάρκεια της αποστολής, που για άλλη μια φορά μας προσέφεραν την απόλυτη ασφάλεια και σιγουριά. 

Γιώργο Ράιο σε ευχαριστώ από καρδιάς.