You are currently viewing Maritime Chapter «St’ Nicholas»: Διπλή βράβευση για τον Δημήτρη Ματθαίου

Maritime Chapter «St’ Nicholas»: Διπλή βράβευση για τον Δημήτρη Ματθαίου

Newmoney.gr – Μηνάς Τσαμόπουλος 21 Ιουνίου 2022

Το 23o Εθνικό Συνέδριο των 51 Οργανώσεων της AHEPA σε όλη την Ελλάδα, διεξήχθη στις 17 και 18 Ιουνίου στην Κατερίνη

Μέγιστη διάκριση με διπλή βράβευση συνόδεψε τη συμμετοχή του Ναυτιλιακού βραχίονα της AHEPA της «AHEPA Maritime Chapter St’ Nicholas» στο 23o Εθνικό Συνέδριο των 51 Οργανώσεων της AHEPA σε όλη την Ελλάδα, το οποίο διεξήχθη στις 17 και 18 Ιουνίου στην Κατερίνη.

Ο πρόεδρος του Chapter Δημήτρης Ματθαίου CEO της ARCADIA Shipmanagement Co. Ltd. και της AEGEAN BULK Co. Ltd., τιμήθηκε με:

– το Βραβείο του «AHEPAN OF THE YEAR» για την Προεδρία του στην «AHEPA Maritime Chapter St’ Nicholas» από τις 30 Μαΐου 2021 ως σήμερα, καθώς και

– το Βραβείο του «CHAPTER OF THE YEAR» για το νεοσύστατο Chapter «AHEPA Maritime St’ Nicholas».

«Οι βραβεύσεις αυτές είναι καρπός των πλούσιων κοινωνικών και φιλανθρωπικών δράσεων του Chapter μας, οι οποίες έφτασαν τις 23 αριθμητικά και έφεραν πάνω τους τη σφραγίδα της ποιότητας και της ανθρωποκεντρικής προσέγγισης» επεσήμανε ο πρόεδρος:

«Επίσης, είναι απότοκο των προσώπων που απαρτίζουν την «AHEPA Maritime St’ Nicholas», δηλαδή του μεγέθους της Ομάδας μας, η οποία ξεκίνησε με 30 μέλη, αρχικά, και μέσα σε ένα έτος έφτασε τα 290 ενεργά μέλη, αναδεικνύοντας το Maritime Chapter ως το πολυπληθέστερο όχι μόνο της Ελλάδας, αλλά και όλης της Ευρώπης. Η επιτυχία μας, όμως, δεν οφείλεται μόνο στην αριθμητική υπεροχή των μελών μας αλλά και στην ποιοτική σύνθεση της Ομάδας μας και τις ιδιότητες των προσώπων που συμμετέχουν» συνέχισε:

«Έχω τη χαρά στο Chapter που ηγούμαι να συμπεριλαμβάνονται εκλεκτά και διακεκριμένα πρόσωπα της κοινωνίας μας, άνθρωποι που διακατέχονται από την θέρμη της προσφοράς και της αλληλεγγύης, συμπολίτες μας με σημαντικές θέσεις στον τομέα της επιστήμης και της επιχειρηματικότητας, εξέχουσες προσωπικότητες και διακεκριμένοι επαγγελματίες στον χώρο της Ναυτιλίας και του παγκόσμιου επιχειρηματικού περιβάλλοντος, όλοι πρόσωπα με αδαμάντινο ήθος και επιθυμία για δημιουργία και κοινωνική προσφορά.

Να σημειωθεί, επιπρόσθετα, ότι η συμμετοχή του «Maritime Chapter St’ Nicholas» στο Πανελλήνιο Συνέδριο της AHEPA υλοποιήθηκε με μια πολυπληθή αντιπροσωπεία Αδελφών, οι οποίοι έλαβαν ενεργό μέρος στις εργασίες του Συνεδρίου».

Ο Δημήτρης Ματθαίου κατέληξε αναφερόμενος στις βραβεύσεις:

«Η συμβολική αυτή επιβράβευση, που σηματοδοτεί την έμφαση της κοινότητάς μας στην ευγενή άμιλλα και στον συναδελφικό συναγωνισμό, προκαλεί ιδιαίτερη συγκίνηση, μεγάλη χαρά και ηθική δέσμευση για τους επόμενους σημαντικούς κοινωνικούς στόχους για τα μέλη της Οργάνωσής μας και για μένα προσωπικά.

Προσωπικά, στο διάστημα αυτό αφιερώθηκα πιστά στην τήρηση όσων δεσμεύτηκα να υπηρετήσω, μέσα από τον ρόλο μου ως Πρόεδρος, με ήθος, αξιοπρέπεια και σεβασμό. Μοναδικός μου στόχος ήταν και είναι πάντα η συνεχής βελτίωση, η πρόοδος και η Αριστεία. Και, όπως σε κάθε μου εγχείρημα ως Άνθρωπος και ως στέλεχος της Παγκόσμιας Ναυτιλίας, έτσι και σε αυτό επεδίωξα να εμπνεύσω στην ομάδα μου μεγαλόπνοα οράματα και να την καθοδηγήσω σε σημαντικές δράσεις, αποτελώντας ο ίδιος παράδειγμα με την προσωπική μου στάση και λειτουργία.

Για εμένα και τους συνοδοιπόρους Αδελφούς μου στην «AHEPA Maritime Chapter St’ Nicholas» η διπλή βράβευση συνιστά διπλή ευθύνη και για αυτό θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να υπηρετήσουμε τα ευγενή ανθρωπιστικά ιδεώδη της AHEPA, που έχει ως πεμπτουσία της την προσφορά, την αλληλεγγύη και τη φιλανθρωπία. Συνεχίζουμε ανοδικά την πορεία της συνεισφοράς μας για την υποστήριξη της κοινωνίας».

Μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρο το άρθρο επιλέγοντας τον ακόλουθο σύνδεσμο:
https://www.newmoney.gr/roh/palmos-oikonomias/nautilia/maritime-chapter-st-nicholas-dipli-vravefsi-gia-ton-dimitri-mattheou/