You are currently viewing Η Ανάβαση του Ahepa Maritime Chapter HJ-45 St’ Nicholas στην Υψηλότερη κορυφή της Ελλάδας, τον Μύτικα, στο βουνό των Θεών, τον Όλυμπο.

Η Ανάβαση του Ahepa Maritime Chapter HJ-45 St’ Nicholas στην Υψηλότερη κορυφή της Ελλάδας, τον Μύτικα, στο βουνό των Θεών, τον Όλυμπο.

01.11.2022

Ως Πρόεδρος του Ahepa Maritime Chapter HJ-45 St’ Nicholas, θα ήθελα να σας ανακοινώσω με ιδιαίτερη περηφάνια την κατάκτηση της κορυφής του Ολύμπου, τον Μύτικα στα 2.918 μέτρα, από την ορειβατική ομάδα του Ahepa Maritime Chapter St’ Nicholas, την οργάνωση της οποίας ανέλαβα και καθοδήγησα για αυτό το σπουδαίο επίτευγμα.

Θέλω μέσα από την καρδιά μου να συγχαρώ όσους ανέβηκαν μαζί μου στην κορυφή του Ολύμπου.

Αυτό είναι ένα αξιοσημείωτο κατόρθωμα και επίτευγμα ζωής, που υπερβαίνει κάθε προσωπικό στόχο για τον καθένα.

Θέλω επίσης, να συγχαρώ όσους κατάφεραν να μας ακολουθήσουν στο βουνό, αλλά αποφάσισαν να μην ανέβουν στην ψηλότερη κορυφή, τον Μύτικα. Αξίζετε και εσείς να είστε υπερήφανοι για την δική σας υπερπροσπάθεια και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που πήρατε την απόφαση να μας ακολουθήσετε και να γιορτάσουμε όλοι μαζί την νίκη μας.

Είναι γνωστό, ότι όλοι θέλουν να σταθούν στην κορυφή, αλλά η ομορφιά βρίσκεται στην σκληρή δουλειά και προετοιμασία, στην εμπειρία της ανάβασης, της κατάβασης και ΤΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ και όχι μόνο στην κατάκτηση της κορυφής.

Συγχαρητήρια σε όλους για ακόμη μια φορά!!!

Κρατώ τις ωραίες αναμνήσεις και προσδοκώ σε νέες περιπέτειες, εκδρομές και κατακτήσεις άλλων «κορυφών» στο μέλλον.

Η όμορφη αυτή εμπειρία έχει αποτυπωθεί στο ντοκιμαντέρ που ετοίμασε η ομάδα μας, το οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε στην πλατφόρμα του Youtube.