You are currently viewing «Επίσκεψη των φοιτητών και καθηγητών του Μεταπτυχιακού Προγράμματος “Ναυτιλία” του Πανεπιστήμιο Πειραιώς στο δεξαμενόπλοιο «Aegean Harmony», του στόλου της ARCADIA SHIPMANAGEMENT Co Ltd. στο αγκυροβόλι του Πειραιά.

«Επίσκεψη των φοιτητών και καθηγητών του Μεταπτυχιακού Προγράμματος “Ναυτιλία” του Πανεπιστήμιο Πειραιώς στο δεξαμενόπλοιο «Aegean Harmony», του στόλου της ARCADIA SHIPMANAGEMENT Co Ltd. στο αγκυροβόλι του Πειραιά.

14.03.2023

Την Τρίτη 14 Μαρτίου 2023, με πολλή χαρά πραγματοποιήθηκε μια ενδιαφέρουσα επιμορφωτική επίσκεψη στο δεξαμενόπλοιο «Aegean Harmony», ένα πλοίο με ελληνική σημαία και Έλληνες μέλη του πληρώματος, του στόλου της ARCADIA SHIPMANAGEMENT Co Ltd. των Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου.

Στην επίσκεψη συμμετείχαν φοιτητές του Μεταπτυχιακού Προγράμματος “Ναυτιλία” του Πανεπιστήμιο Πειραιώς, με επικεφαλής τη Διευθύντρια του Προγράμματος Καθηγήτρια Maria Boile καθώς και τον Καθηγητή Stefanos Chatzinikolaou.

Κατά την διάρκεια της επίσκεψης, ο Πλοίαρχος, οι Αξιωματικοί και όλο το πλήρωμα υποδέχθηκαν τους μεταπτυχιακούς φοιτητές, τους ξενάγησαν και τους φιλοξένησαν στο βαπόρι. Παρουσίασαν τους βασικούς χώρους του πλοίου, τη μηχανή και τα καταστρώματα, και τους ενημέρωσαν για τις διαδικασίες που πραγματοποιούνται σε ένα δεξαμενόπλοιο.