You are currently viewing Συνάντηση με τους Αμερικανούς γερουσιαστ​ές, Raptakis Leonidas​ ​και Stephan Pappas,​ καθώς επίσης και με τον Αυστραλό​ γερουσιαστή Georganas Steve.

Συνάντηση με τους Αμερικανούς γερουσιαστ​ές, Raptakis Leonidas​ ​και Stephan Pappas,​ καθώς επίσης και με τον Αυστραλό​ γερουσιαστή Georganas Steve.

08.12.2022

Χθες είχα την χαρά να δειπνήσω για άλλη μια φορά με τέσσερις αξιόλογους γερουσιαστές και φίλους.

Τους Αμερικανούς γερουσιαστ​ές, Raptakis Leonidas​ ​από το State of Rhode Island​ και​ τον γερουσιαστή Stephan Pappas από το State of Wyoming​ καθώς επίσης και με τον Αυστραλό​ γερουσιαστή Georganas Steve, από την Adelaide, και ​με την εξαίσια ​Καναδέζα βουλευτή κ​υρία Annie Koutrakis, Member of Parliament Vimy του Quebec​. 

​Θυμίζω πως ο Γερουσιαστής Λεωνίδας Ραπτάκης, Πρόεδρος της ΠΑΔΕΕ (Παγκόσμιας Διακοινοβουλευτικής Ένωσης Ελληνισμού) η οποία λειτουργεί υπό την αιγίδα της Βουλής των Ελλήνων, και άλλοι 14 Ελληνοαμερικανοί Γερουσιαστές, με επιστολή τους προς τον Πρόεδρο Biden, έβαλαν “φρένο” στην έγκριση της πώλησης νέων μαχητικών αεροσκαφών F-16 Viper στην Τουρκία. 

Θα ήθελα να τους ευχαριστήσω για το διαχρονικό έργο που προσφέρουν και για την προσπάθεια τους να προάγουν τα ιδεώδη​ του ελληνισμού προασπίζοντας τα συμφέροντα της μητέρας πατρίδος στην Αμερική, τον Καναδά και την Αυστραλία.