You are currently viewing Businessman of the Year – Rotary Club

Businessman of the Year – Rotary Club

24/03/2022

Η ζωή μας βρίσκει το αληθινό της νόημα σε στιγμές όπως αυτή, που στα πρόσωπα των συμπολιτών σου καθρεφτίζεται η αποδοχή για την επαγγελματική δράση και την κοινωνική προσφορά σου. Ευχαριστώ εγκάρδια τον Πρόεδρο του Ροταριανού Ομίλου Πάρνηθας  κ. Κωνσταντίνο Διαρεμέ, και τα μέλη του Ομίλου για την πρωτοβουλία τους να με τιμήσουν με το Βραβείο του «Επαγγελματία της χρονιάς», μια συμβολική αναγνώριση που σηματοδοτεί για μένα μια νέα άρρηκτη σχέση με τους δημότες της περιοχής των Θρακομακεδόνων, όπου ζω. 

Αντίδωρο ευγνωμοσύνης για την εξέχουσα τιμή προς το πρόσωπό μου αποτελεί μια προσωπική δωρεά προς τον Σύλλογο “ΠΑΡΝΑ” Κίνηση κατοίκων Θρακομακεδόνων για την Πυρασφάλεια, ενός ευέλικτου πυροσβεστικού οχήματος ταχείας επέμβασης ως δική μου συνδρομή στην τοπική μας κοινωνία και συνεισφορά στο έργο των εθελοντών πυροσβεστών για την προστασία της φύσης και των ανθρώπων. 

Θερμές ευχαριστίες στους αδελφούς μου, εκλεκτά μέλη της AHEPA Maritime “St’ Nicholas” HJ-45, τους οποίους ευγνωμονώ για την ενθουσιώδη και τιμητική συμμετοχή τους στην εκδήλωση της βράβευσής μου, αλλά και στην άμεση ανταπόκρισή τους στις προσκλήσεις και τις προκλήσεις μου στην υπέροχη κοινή πορεία μας!

Όσοι μοχθούμε και προσφέρουμε στην κοινωνία αυτή, γνωρίζουμε καλά ότι «η αρετή η ίδια είναι βραβείο», δεν χρειάζεται άλλη τιμή. Όπως ξέρουμε καλά πως «ο κόσμος μόνο όταν τον μοιράζεσαι υπάρχει». Καλή συνέχεια στην συμπόρευσή μας στον κόσμο της προσφοράς και του διαμοιρασμού!